Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Skönhetstips: Hår.


Torrschampo(:

Man ska inte tvätta sitt hår mer än 2 gånger i veckan, tack vare att det sliter så otroligt på ditt hår, och håret behöver de fetter och mineraler som du hela tiden tvättar bort när du tvättar håret, vilket leder till att ditt hår blir torrt och slitet fortare än vanligt.

För vissa som tvättar håret varenda dag kan detta tyckas ofräscht. Men köp istället ett torrschampo, ett schampo i pulverform som du skakar och sprutar ut i hårbotten. Ett pulver som suger upp det feta och smuttsiga i din hårbotten. Skaka bort löst pulver och du har genast fått en fräsch frisyr som doftar gott och ser fräch ut. Många anser också att torrschampo ger en önskad volym i hårbotten som många saknar i sitt hår. Ett torrschampo är perfekt för att 'vänja håret' vid att bara tvättas i vatten 2 gånger i veckan.

Torrschampo är suveränt om man har bråttom på morgonen och inte hinner tvätta håret, eller om det vankas spontan utgång efter jobbet, eller varför inte när du tränat? Super effektivt inte minst i luggpartiet som ofta blir fett snabbare än resten av håret. Torrschampo består av ett pulver som antingen strös eller sprayas i håret och sedan gnuggas in. Torrschampot har även en stylingeffekt och har länge varit en favorit bland stylister som vill få till den rätta matta looken med mycket volym(;

Torrschampo finns även i lite större mataffärer som maxi, coop osv!(:

Puss Zandra

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha ja det kan ju vara en fördel liksom ;P

Ja måste kolla min mail i alla fall varannan dag annars får ja panik :p

2010-01-19 @ 13:17:10
URL: http://hallonmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar