Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Nyår (31/12-09).

Hej på er!(:
Nyår blev helt okej ändå tillslut. Den blev lugn och mysig! Kanske inte så man tänker sig nyår, men men, hade jag något annat val?.. Är iaf inte bakis idag och mår prima ballerina!;D Mohaha. Men över till igår då..
Dagen började med att jag pallra mig upp vid 11. Åt frukost, fixade hos djuren och sedan tog jag en skön dusch! Fikade och sedan dammsög jag här, så nu är det rent och fräscht!(: Efter de blev de till att börja fixa sig inför kvällen. Vid halv sju begav vi oss mot syster där vi direkt började med nyårsmiddagen. Vi lyxade till det med kall-rökt lax, potatis och kall sås med en blandning av hjortron och creme fresh bla, Mums! Recept kommer(; Efter maten hällde vi upp 3 olika påsar med chips, + dipp, godis osv i skålar, och kollade igenom föräldrarnas hårdisk på tv:n för att hitta någon bra film(: Blev tillslut Barbie och de tre musketörena, då vi inte sett den nyaste Barbie-filmen, haha.




Håller på och "dukar" fram^^ Mys!


^^ Mums!:9


Läskigt? Haha.

Efter filmen gick typ redan ögonen i kors, så då bestämde vi oss för att spela spel ist^^


Vi spelade Monopol- Disney(: (en av älsklingens julklappar från mig(: ).



Vid tolv-slaget gick vi ut på balkongen och jag fick min nyårs-kyss under en färgglad himmel^^ <3


Min nya Chic kom idag också!:D (Fick premunation på den i julklapp(: ).


Också fick jag en vit bh i spets av mamma när dem kom hem(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar