Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Skövde (Lördag 12/12-09).

Hej sötisar!(:
Hoppas det är bra med er!(:
Från och med idag tänkte jag göra det lite roligare här på bloggen genom att varje dag göra ett smarrigt test!(; "Roligheten" på frågorna varierar ju dock självklart beroende på sorts test! Men det är lite olika vad man är intresserad av osv(: Sedan har jag även som ni kanske sett börjat skriva ut vart jag köpt mina kläder och vad jag har betalt för dem!(; Fattig arbetslös som man är undrar många hur jag har råd att shoppa så mycket.. Svaret får ni kanske när ni ser vad jag gett för kläderna osv(; Egentligen hemlighetsstämplat, men vad gör man inte för sina läsare?;p Hehe. Dock varierar ju självklart priset och kvaliten på kläderna från dag till dag- som i outfiten här nedan går jag ganska dyr-klädd för att vara jag;p Hahaha. Jaja.

Idag har jag varit i Skövde med min älskling och shoppat lite julklappar(: Åt på Max och hade de mys. Väl här hemma på kvällen blev det filmkväll med massa chips, dipp och dricka!:9 Blev denhär filmen ikväll:


Hitta pappa(:

Nepp, nu ska jag slita mig från datan för idag, så hörs vi imorgon igen?(: Glöm inte att ge massa kommentarer (hellre anonymt än inga alls) om vad ni vill att jag ska skriva om, lägga ut bilder på, test, frågor som ni vill ha svar på osv! Allt för er sweethearts<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar