Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Söndag 17/1-10.


Hade två toffsar igår;p

Hej bloggen!(:
Idag pallra jag mig upp strax efter åtta(: Trött som en gnu kan jag ju säga! >< Fräschade till mig och gick sedan ner för att göra min dagliga smoothie(: Kokade även ett ägg till frukost!(: Efter de blev de till att fixa hos djuren som alltid och sedan hoppa in i duschen, mm<3 Valde kläder inför dagen o klädde på mig, bäddade dubbelsängen o satte igång en tvättmaskin. Kollade tv-bilagan o planerade inför middagen. Som tur var, var älsklingen i stan, så han handlade med allt på vägen hem sen(: Efter de städade jag hela huset, så nu är det städat och fint!<3 Helt slut i kroppen, men ingen vila, för så fort jag var klar kom älsklingen hem, och det var dags för att laga middag! Vad vi lagade och recept kommer i ett senare inlägg ikväll(: Efter maten blev det heller ingen vila;p För då kom familjen och hälsade på!<3 Riktigt länge sedan dem var här, så det var kul!(: När dem åkte hem sen blev det till att ta tag i disken, som jag precis diskat klart nu! Pust!

Såhär mycket diskar jag varje dag! Och det är mycket mer än vad det ser ut som, eftersom att det- tex bara under den ena skålen som ni kan se- under den rosa plastlådan- är flera skålar till exempelvis. Sen är det dubbla glas, så ser ni 10 så är det 20..! Så det ser inte så mycket ut som sagt! Men det tar mig minst en timma/dag!
Om ni undrar hur det kan bli så mycket disk så- tex alla kastrullerna- 1 för äggkokning imorse, 1 för havregrynsgröt, 1 för grönsaker till middagen, 1 för potatisen, 1 för såsen.. Ja, typ sådär!
Sen glas.. Igår diskade jag mitt på dagen, så hann äta både mellis och kvällsmat efter diskningen typ. Så då är det ju 2 glas vid mellisen (jag + rickard), 2 glas vid kvällsmaten, 2 glas + en te'-kopp vid frukosten, 2 glas vid mellisen, 2 glas vid middagen.. Ja, osv! USCH! HATAR VERKLIGEN DISK! Men så ni kan ju gissa vad jag önskar mig när jag fyller år nästa månad!;D Dock är det ju verkligen inte säkert jag får det men.. Drömma kan man ju! Hehe.
Seen om ni undrar varför det bara är jag som diskar i vår familj, så är det för att älsklingen jobbar morgon, middag, kväll, och jag bara är hemma! Så då tycker jag att jag kan ställa upp med sådanna saker iaf, när han jobbar och sliter för att kunna betala hus, bilar, mat, tv, telefon, bredband, el, vatten.. Ja, ni fattar!

Jaja, nog tjatat om disk!;p Nu sitter jag här o äter kvällsmat. Ett glas yoghurt, (socker, socker, måste börja äta fil ist!;p Haha), en banan och ett glas oboy (kalcium) (: Förrut åt jag godis (det som var kvar sen i fredags), men nu så är det slut, så nu blir det inget förens nästa helg igen!;D Imorgon är det en ny vecka med nya tag som gäller, så nu kör vi här!(; Puss lovers!:* <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar