Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Dag hos familjen (Söndag 3/1-10).

Hej på er!(:
Kom hem för typ en timma sen.. Då satte jag mig direkt här för att uppdatera lite snabbt innan jag springer mot sängen. Men detta får bli det sista inlägget för idag iaf (av typ 4:a?). (:

Vaknade upp i stan som sagt runt 10. Åt frukost med familjen.. Och sen har jag ju bestämt att jag ska läsa varje kväll innan jag släcker.. Men hann inte läsa mycket igår, så då lade jag mig och läste lite nu på morgonen ist(: Klar vid typ ett(a) hehe. Så då hoppade jag in i duschen. Myste till det med bubbelbad och allt, och sedan blev det storrengöring med hårprodukter, rakning av både ben, lår, armar osv, en ny god-doftande duschgele´, fotkräm och insmörjning av diverse andra krämer osv osv. Så nu känner jag mig super-fräsch(!)- underbart!<3 Uppe lagom till middagen var klar, lyx!^^ Vissa är ju då inte bortskämda med vad det gäller färdig mat!!;p Blev hemmagjord pizza. Efter maten satte jag mig med pappersarbete som jag hade med mig. Har flera högar med papper som måste ränsas, sättas in i pärmar osv. Och då menar jag inte lite papper.. Utan flera flera flera säckar proppfulla med papper på hög!! Kommer från gamla tidningar osv som jag rivit ut det jag vill spara ifrån (men aldrig hunnit sätta in dem i pärmar osv) ända från jag var 14 år!!! Och tidnings-fantast som jag var då köpte jag ett antal tidningar i veckan på den tiden!! Sedan är det skolpapper (har nog aldrig slängt en enda stencil från grundskolan!) Så det är vad jag försöker gå igenom nu och ränsa! Kommer ta ett antal veckor innan jag är klar kan jag ju säga.. Suck! Jaja, en stor klump kommer ju f*n att släppa från magen då den skiten är borta/iordningsatt prydligt i pärmar- det är ju en sak som är säker!;D Haha. Jaja..
Satt iaf en timma med de, och sedan kände jag att jag behövde få komma ut lite.. Så jag och Felicia drog ut och åkte pulka!^^ (: Efter en liten stund ute, gick jag in och fortsatte.. Eller ja, vi fikade först^^ Men sen satt jag nog från halv sex till älsklingen kom hem från slalom-åkningen vid nio iaf! (Dock syns det ingenting från högen av papper som jag håller på i just nu..) Suck! Men ska nog försöka att åka till mamma igen på typ tisdag och fortsätta!(: Kan inte koncentrera mig på sådant här hemma, men där borta finns ju inte så mycket annat att göra så, vilket är perfekt(; Haha. Nee, nu får jag sluta babbla, och skynda mig i säng för att läsa innan jag släcker!^^ Hoppas ni också har haft en bra söndag!(: Så hörs vi imorgon igen med kort på min shopping osv!(: Puss:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar