Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Tisdag (22/12-09).

Shiiit vad trött jag är nu!.. Håller på hela dagarna och nätterna tills jag nästan stupar, och inte nog med de låter jag mig aldrig sova ut ordentligt, utan tvingar upp mig själv med hjälp av alarm på mornarna för att fortsätta.. Men snaart kommer jul-stressen att släppa iaf.. För snaart är det jul!:D ^^ Idag har jag iaf stått i köket mestadels utav dagen. Har lagat middag givetvis, och vad kan ni se i inlägget nedan inkl. recept!(; Sedan har jag även bakat, då våra fika-bullar var slut. Nu när det är jul och allt vill man ju självklart passa på att baka typ lussekatter osv. Men hittade ett recept som lockade mer.. Vad, visar jag kort och recept på imorgon, för nu är jag så trött så trött som jag nämde förrut;p Haha. Har även en massa kort från dagen som ni får se då!(; Sen har jag som ni ser även fixat en header till bloggen!=) Inte den bästa, men den får duga ett tag framöver iaf:p Nee nu är klockan ett på natten- och jag är precis klar med all disk(!), som jag stått med den senaste timman!xC Tog den hur trött jag än var, för vill inte komma upp imorgonbitti och det första jag gör mötas med ett berg av disk;p Men nu så är den klar!;D Har även fryst in bullarna som torkat efter graneringen, så nu är det jag som springer raka vägen till min underbara säng!^^ Ses imorgon solstrålar!^^ :* Puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar