Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Tisdag 1/12-09.

Suck vad segt det går på blogg.se på kvällen!!x( Datan bara tänker och tänker just nu..
Jaja, hoppas det går att publicera detta inlägg iaf! Tänkte nämligen berätta om min dag(; Hehe.

Sov själv i natt, för älsklingen jobba i Stockholm.. Så självklart sov jag i hans säng^^ Den är verkligen underbar(!) och jag vaknar typ aldrig om jag sover i den, haha. Så även fast jag ställt väckarklockan på åtta, så somna jag om och sov så länge att jag inte hade ätit frukost och gett djuren mat fören 13.30!! Liiite skillnad om man säger så!! Gah, blir galen på mig själv på mornarna!! Jag är verkligen en nattuggla av naturen, haha. Spelar ingen roll om jag skulle lägga mig mitt på dagen(!), jag skulle ändå sova huur länge som helst på morgonen dagen efter!! Och lika så på natten, jag blir aldrig trött!! Jag kan stå och dammsuga klockan tre natten, och det känns som att den är tre på dagen!! Helt sjukt!! Men jag har ändå satt en tid, att 22.00 ska jag lägga mig och läsa (för att varva ner osv), och 23.00 ska jag släcka och sova! Sedan ringer alarmet 08.00 morgonen därpå, för att jag någon gång i framtiden förhoppningsvis ska bli en morgon-människa! Haha. Dock lyckas jag inte alltid särskilt bra med detta.. Ett exempel är ju nu tex, då klockan redan är elva!(; Och jag ska läsa en timma innan jag släcker, för annars kan jag inte somna! Och har diskat för dagen tills nu (ett måste) så har inte kunnat lägga mig tidigare heller (och innan disken gjorde jag det och det som oxå är måsten).. Hur som helst är det ju bara såå mycket bättre att vara morgon-människa!!.. Kommer ju inte att vara lika jobbigt att gå upp tidigt på morgonen för att gå till jobbet exempelvis framöver, man kan ta det lugnt på morgonen- och vara klar lagom till alla andra som får stressa som fasen för att hinna med den tiden, man hinner med huur mycket som helst innan tv:n på kvällen- så man bara kan koppla av sen efter den, dagen blir såå mycket längre, man hinner göra mer under den ljusa tiden av dygnet.. Bla bla bla.. Kan rabbla upp huur mycket som helst(!) haha. Men håller ni inte med mig? När går ni upp på morgonen förresten?
Jaja, oj vilket långt inlägg det blev om detta, hehe, sorry!;p
Hur som helst så efter detta skulle jag bädda dubbelsängen, och eftersom det är den 1:e idag ( = renbäddning ), så blev det till att göra det! Hur ofta renbäddar ni era sängar?
Sen sätta igång en tvättmaskin, och efter det åka in till stan. Eftersom älsklingen var i Stockholm som sagt, är det så tråkigt att laga mat till sig själv bara och äta ensam, så åkte in till familjen och åt med dem ist^^ Efter de hem igen, och börja städa i hallen på övervåningen.. Den ser ut som kriget! Gah. Hann dock bara en halv kartong full med saker, för sedan började julkalendern!(: Har ärligt talat inte sett en enda julkalender under hela mitt liv(!) så känner att nu är det kanske dags att börja ta tag i det och följa denna, och sedan även börja köpa upp alla gamla som kommit ut på film, och beta av! Åh, pepp!^^ <3 Har ni följt alla julkalendrarna sedan ni var små?



Så fort den var slut blev det typ kvällsmat och sen dess har jag diskat. Nu har jag precis diskat klart, ska ränsa kattbaljan, hänga upp den nytvättade tvätten, och sedan ska jag krypa ner i sängen med mina jul-tidningar(: Dessa ligger nämligen nedanför min säng och väntar på mig:


Mys<3

Åh, nu ska jag skynda mig och lägga mig^^ Hoppas bara på att jag kommer upp i tid imorgon!! Sov så sött alla fina, så hörs vi imorgon igen!(: <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar