Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Shopping med tjejerna (Tisdag 29/12-09).

Hej!(:
Shit vad trött jag är nu! -.- Har suttit och pratat osv med en tjej om ett jobb nu från klockan 20.00-NU (23.00)! Oxå var man tvungen att lyssna osv skitnoga, så man är verkligen helt borta nu! Och det känns ju verkligen bra att man gett så mycket tid, och känner nu efteråt att jobbet nog inte är något för mig! Men hade jag inte kollat upp det hade jag ju å andra sidan inte vetat de.. Så.. Ja.. Hur som helst för er som undrar var det ett värvning/säljar-jobb typ, suck!

Idag åkte jag, Lollo och Carro till Skövde för lite shopping btw!:D Åkte vid 11.30. Detta var vad jag kom hem med:


* Ett par beiga byxor som sitter som slickat på benen och ser ut som ett par beiga leggins på (om man har ett långt linne över)- vilket jag velat ha länge nu!(; (beiga leggins alltså, haha). Men dessa funkar bra ist, med tanke på att dem endast kostade 60krveromoda!;)

* En ganska så tjock kokbok (vilket inte syns på kortet men) med bilder till alla recepten, gilla!^^ 99kr lagerhouse. (Jag köpte bla den för mitt presentkort där- som jag fick utav Rebecka i julklapp:D ).

* Första boken i Twilight-serien!! Så nu ska jag äntligen börja läsa (den), och se om den är så bra som alla säger!^^ Älskar ju filmerna så.. <3! 99kr lagerhouse (det sista jag köpte för presentkortet på 200kr).

Tog även lite kort i bilen^^

Carro kör^^ <3


Blev ett rätt coolt sken på Lollo^^ <3

Väl hemma vid ca halv sex-sex sen, värmde jag på pizzan från gårdagen och sedan blev det nästan detdära med jobbet på dirren, och nu sitter jag här och äter kvällsmat och bloggar^^ Ska strax rusa i säng, för är svin-trött som sagt! Men först.. LÄSA!^^

Blir tyvär inget recept idag, då jag åt pizzan från igår till middag idag!

Puss på alla er solstrålar där ute!:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar