Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Lucia-firande (Fredag 11/12-09).

Hej hopp!(:
Idag är det fredag, vilket det absolut inte känns som! Men men. Dagen började iaf med att jag pallra mig upp vid halv elva, suck. Duschade, åt frukost, valde kläder och klädde på mig, fixade håret och sedan hann jag inte mer för klockan var halv två och jag skulle möta pappa! Han jobbar ju precis bredvid där jag bor typ, så åkte med han in till stan(; Fortsatte att fixa mig lite i bilen, haha. Väl hos familjen fixade jag klart mig, fikade lite och sedan bar det av till Felicias dagis. Dem hade nämligen sitt lucia-tåg idag(:


En liten del av lucia-tåget^^

 
Och såhär har jag sett ut idag. Ser dock väldigt sur ut på första kortet, men det är jag verkligen inte!^^

Efter att vi hade varit och kollat på Felicia när hon sjöng och dansa, haha, åkte vi till mc donalds och åt mat^^ Efter en stund kom även min älskling dit, så åkte med honom hem till oss sen(: Men först.. Goodis- som alltid på fredagar;9 Tihi.


Busungen under bordet på donken, haha<3



Nuu har jag precis skurit klart grönsaker för en hel vecka åt Kajsa, pust! Ska även försöka att orka lägga fram kläder inför morgondagen (då jag och älsklingen ska åka till Skövde(: <3 ), ränsa kattbaljan, fixa inför kvällen osv, innan jag stupar i säng!;p Vill egentligen läsa oxå.. Men det hinns nog tyvär inte med ikvällxC

Hoppas ni har haft en super fredag, så hörs vi imorgon igen!(: Pussar till alla sötnosar där ute<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar