Hej! Kul att du hittade hit! Jag är en 21-årig tjej som skriver om min vardag i mitt hus, tillsammans med min sambo. I min blogg hittar ni: Min vardag i text och bilder, Matlagning (recept), Trädgård, Inredning, Shopping, Kläder och skor, Inspiration, Tips Och mycket mera! Varmt välkomna!

Fredag 18/12-09.


Jag, med blomma i håret- firar våran förlovning!(:

Hej på er!(:
Vad har ni för er en fredag-kväll som denna? Själv hade jag lust att gå ut, men, sen så ångrade jag mig, och bestämde film- och mys-kväll tillsammans med älsklingen ist^^  Men imorgon vill jag nog hitta på något kul! Jaja.

Idag kom jag inte upp fören halv elva igen, suck, men men. Åt frukost, fixade hos djuren, storrengöring i badet med hårinpackning, krämer osv! Älska<3 Klädde på mig och så kom älsklingen hem med pizza^^ Vi firar ju vårat 6:e förlovnings-år nu, så då får man slippa att stå vid spisen och laga mat för en gång skull;p Hehe. Sen fixa jag mig, och tog tag i disken. Var mycket idag, så fick ta två omgångar! Men nu är den borta igen iaf!(: Sen gick jag ut och gick i kylan. Minst 11 minus grader stod termometern på, då jag pallrade mig ut, brr! Kom in, kokade varm choklad, och dukade upp för kvällsmat. Sen åkte jag och älsklingen in till stan, köpte godis och hyrde film!:D <3 Blev denhära:


Helt okej, är som alla andra sånna filmer i stort sett, men bra är dem tycker jag!(:
Nu har jag sett klart den, ätit massa godis:9 , läst lite bloggar, bloggat själv, och nu ska jag strax gå upp till min walk in closet för att välja kläder inför morgondagen och lägga fram!(: Älska kläder och skor<3
Hoppas ni oxå har haft en bra/rolig fredag, så hörs vi imorgon igen tycker jag!^^ (: Puss och sköt om er<3


För övrigt så är det sjukt mycket snö ute just nu!(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
BlogRankers.com Personligt Blogglista.se Reggad på Commo.se Bloggparaden Personligt bloggar Bloggportal länksamling Personligt Svenska Bloggar